Russisch Vocaal Ensemble Almelo treedt op bij Vrije Evangelische Gemeente

Datum: 16-02-2017

14.14 uur - Zondagmorgen 26 februari verleent het Russisch Vocaal Ensemble, standplaats Almelo, onder leiding van Nadja Fedosova, medewerking in de dienst van de Vrije Evangelische Gemeente te Nijverdal, Grotestraat 68. Aanvang 9.30 uur.  
Voorganger is Ds. Laura van Weijen.

 
Het thema van de dienst is “De storm op het meer". Het koor zal de dienst met prachtige liederen uit de Russisch Orthodoxe Kerk geschiedenis ondersteunen o.a. met Otche Nash “Onze Vader” en 
Kolj Slawjen “U bidt ik aan, o macht der liefde”. 

 
Het Ensemble bestaat uit ca. 20 zangers, die vaak  al vele jaren verbonden zijn aan andere koren. Allen zijn afkomstig uit de provincie Overijssel. Hun passie is het zingen van Russisch Orthodoxe liturgische muziek. 
Daarnaast heeft het koor de doelstelling om eigen concerten en uitvoeringen met derden te organiseren, waarvan de opbrengst ten goede komt aan: “Stichting kinderen van Uganda”.
 

Het belooft een bijzondere dienst te worden waarvoor wij u van harte uitnodigen.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Def schreef op 16-02-2017

Mooi koor hier ga ik weer na toe ben eerder geweest ik heb er toen van genoten

Uw reactie

Naam:
Bericht: