Lichtjes in het donker, herdenkingsbijeenkomst Uitvaartcentrum Nijverdal

Datum: 05-12-2016

19.10 uur - Hebt u een dierbare verloren, dan bent u welkom op de herdenkingsbijeenkomst vrijdag 30 december om 19.00 in het Uitvaartcentrum aan de Duivecatelaan 1 in Nijverdal. Er klinkt muziek, gesproken woord en lichtjes worden aangestoken.

De naam van uw dierbare die na 15 december 2015 is overleden kan worden uitgesproken, wilt u dit dan tussen 10 en 20 december doorgeven: e-mail erik@uitvaartnijverdal.nl, u krijgt een bevestigingsmail. Ook kunt u bellen 06-57945628, geen voice-mail inspreken.
 
Na de bijeenkomst in de aula van het Uitvaartcentrum lopen we in een stille tocht naar de Gemeentelijke Begraafplaats aan de Meester Ponsteenlaan, er is dan gelegenheid het ontvangen lichtje op het graf of bij de urn te plaatsen.
Ligt uw dierbare op de Algemene Begraafplaats aan de Ninaberlaan in Hellendoorn, dan kunt u daar na de bijeenkomst op eigen gelegenheid naar toe gaan, ook daar zijn lichtjes en fakkels.
 
Er is bij de uitgang van het Uitvaartcentrum gelegenheid een vrijwillige bijdrage te geven voor de gemaakte kosten.
Het is handig om een zaklantaarn mee te nemen naar de Begraafplaats in Hellendoorn.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: