De Eredivisie waterpolo gaat weer van start.

Datum: 25-09-2016

19:36 uur - In het Eredivisie waterpolo gaat  de competitie op zaterdag 1 oktober weer van start. Voor de teams van Z&PC Het Ravijn betekent dat een uit en thuiswedstrijd. Dames 1 reist zaterdag af naar Gouda, waar om 18:45 uur in het Groenhovenbad de competitie wordt afgetrapt tegen Widex/GZC-Donk. De Nijverdalse Dames gaan  proberen de competitie te starten met een overwinning.

 

De waterpolo heren van Z&PC Het Ravijn starten zaterdag met een dijk van een thuiswedstrijd: Om 20:00 uur begint de derby van het oosten. Schuurman BZC, de ploeg van trainer-coach en Nijverdaller Jan Mensink is te gast in Het Ravijn. Vorig seizoen gaf de ploeg van trainer-coach Hans van Zeeland de jonge Borculoërs waterpololes. Dit seizoen een mooi begin van de competitie ook om te kijken waar beide ploegen nu staan.  U bent zaterdagavond van harte welkom!



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: