Kaartleeswedstrijd Auto Sport Vereniging Hellendoorn

Datum: 23-09-2016

22:03 uur - Dinsdagavond 4 oktober organiseert de ASVH weer een nieuwe kaartleeswedstrijd voor de auto- en kaartlees- liefhebbers in de regio. Deze keer staat de ‘Kamphuis speklappen-rit’ op het programma.

 

 

Deze maand is er een ingetekende lijn als kaartleessysteem voor de deelnemers. Bij dit kaartleessyteem is het de bedoeling om een ingetekende lijn op de kaart te volgen. De lijn wordt onderbroken door blokkades waar een andere route geconstrueerd moet worden om weer de lijn te kunnen vervolgen. Het volledige reglement is terug te vinden op onze website: www.asvh.nl


Deelname staat open voor iedereen. De rit wordt gereden in de omgeving van Hellendoorn. Om deel te kunnen nemen is geen speciale auto noodzakelijk, alleen verlichting in de auto, een vergrootglas, een pen en een liniaaltje zijn al voldoende.  Er wordt gestart in drie klassen waarbij de ervaren kaartlezers in de A-klasse en de overige deelnemers in de B- en C-klasse starten. 

 

Inschrijven is mogelijk vanaf 19.30 uur op de start en finish locatie restaurant 'Twents Ribhouse Noabers' aan de Dorpstraat 26 (voorheen Restaurant de Kroon) in Hellendoorn. Vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart, waarna de eerste auto’s om ca. 21.30 uur terug worden verwacht van de rit.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: