Wie zingt er met ons mee? Open repetities Looft den Heer en 4You

Datum: 23-08-2016

9.05 uur - Looft den Heer is een koor waar gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze dirigent Gerrit Hoekstra weet ons altijd weer te inspireren om samen tot een mooi resultaat te komen. We kunnen echter nog wel  nieuwe leden gebruiken en daarom hebben we “open”repetities gepland op 29 augustus, 5 september en 12 september.

 
 
De repetities zijn  altijd op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Leerkamer in Hellendoorn. Deze open repetities zijn speciaal georganiseerd om de drempel die soms hoog lijkt te liggen te verlagen.  Iedereen is dan ook van harte welkom om deze repetities mee te maken, sfeer te proeven en een fijne avond te hebben. We gaan repeteren voor ons najaarsconcert op 17 november  aanstaande, dus als men besluit te komen, kan men dan ook meezingen!
 
Jongerenkoor 4You 
Ook ons jongerenkoor 4You zal deze avond optreden. Op 26 augustus gaan zij van start met de eerste repetitie. Dit doen zij onder leiding van een kersverse  nieuwe dirigente: Inge Zanderink.  Zij is een jonge enthousiaste dirigent die zelf ook zingt in een koor. Natuurlijk is er nog plek voor jongeren die mee willen zingen en mee willen musiceren. Er wordt gerepeteerd op de vrijdagavonden in de Leerkamer de weken voor het concert op 17 november  in ‘n Oalen Griezen. Kom gerust eens kijken of het iets voor je is!! Voor vragen of meer info kan je mailen naar Janet Elshof: fam.elshof@wxs.nl
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: