De Zweef VR 1 - Heerenveense Boys VR 1 (3-3)

Datum: 21-08-2016

23.00 uur - De kop is eraf! De Zweef vrouwen speelden zaterdag hun eerste wedstrijd. Thuis werd er gelijk gespeeld met 3-3. De dames moesten direct aan de bak. Het spel werd in de eerste helft bepaald door de tegenstanders die al snel op 0-2 voorsprong kwamen.

Keeper Dunya Durmaz moest helaas al snel uitstappen in verband met een blessure. De Zweef vrouwen kwamen terug door een doelpunt van Kim Praas. Met 1-2 achterstand ging trainer Harry Legtenberg met zijn Zweef vrouwen de rust in.

Na wat wijzigingen starten de vrouwen sterk aan de tweede helft. Ze kwamen echter eerst nog op 1-3 achterstand. De Nijverdallers gingen hoger druk zetten en dit resulteerde in een paar mooie kansen. Helaas gingen ze er niet in.

Na een crosspass van Kim is het Romy van den Heuvel die de 2-3 er in schuift. De vrouwen kwamen weer terug in hun eigen spel. Het was Ilze de Vries die de gelijkmaker er weer fantastisch in kopt!

Al met al een leuke wedstrijd. Veel kansen, hoog tempo, leuk voetbal!

Woensdagavond nieuwe ronde, nieuwe kansen!