Vrijwilligers gezocht om de Samenloop voor Hoop 2017 te organiseren

Datum: 18-01-2016

14.32 uur - Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met ons de Samenloop voor Hoop 2017 in Nijverdal willen organiseren. 

Met de Samenloop voor Hoop vieren we dat vele mensen kanker al overleven en dat we iets tegen de ziekte kunnen doen. Het is een 24-uurs wandelestafette, waarbij teamleden uit een wandelteam elkaar afwisselen.

Wandelteams zamelen vooraf en tijdens de Samenloop geld in en de totale opbrengst komt ten goede aan wetenschappelijk kankeronderzoek dat door KWF Kankerbestrijding wordt gefinancierd.

Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om dit te organiseren. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die KWF een warm hart toedragen en samen met ons de Samenloop voor Hoop commissie te vormen. Als commissielid ben je samen met de andere commissieleden verantwoordelijk voor de organisatie van dit bijzondere evenement.

Lijkt het jou leuk om te helpen of wil je meer informatie? Stuur dan een email naar josevegterlo@gmail.com

Anita Kruiper, José Vegterlo, André Vegterlo, Henriëtte Kruiper, Theo Kruiper, Jurgen Kruiper en Wendy Schutten

www.samenloopvoorhoop.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: