Predon Security ontvangt positief advies voor drie keurmerken

Datum: 06-08-2015

20.53 uur - Predon Security uit Nijverdal heeft op donderdag 6 augustus 2015 na een uitgebreide audit door TÜV Rheinland Nederland een positief advies ontvangen voor de keurmerken Beveiliging, Evenementenbeveiliging en Horecabeveiliging. Dit keurmerk is bedoeld voor alle beveiligingsorganisaties die als hoofdaannemer beveiligen & evenementen beveiligen.

 
Uniek is dat voor drie keurmerken Predon Security een positief advies heeft ontvangen!
 
Het keurmerk zorgt voor meer kwaliteit en een betrouwbare dienstverlening in de beveiliging. Met de keurmerken bewijst Predon Security van onderscheidende waarde te zijn in de beveiliging, evenementenbeveiliging en horecabeveiliging. Frank Slooijer, directeur: “Het keurmerk laat niet alleen aan de buitenwereld zien dat we onze bedrijfsvoering professioneel georganiseerd hebben en dus een kwalitatieve en betrouwbare partij zijn. Het is ook een duidelijk signaal dat we als organisatie actief bezig zijn om 24/7 aan onze klanten een optimale dienstverlening te garanderen.”
 
Binnen de evenementenbranche heeft Predon Security ruime kennis en ervaring en levert hierin adequate totaaloplossingen om veiligheid te realiseren. Activiteiten richten zich op de inzet van evenementbeveiligers, event hostesses en brandwachten tot hondenteams. Predon Security is onder andere betrokken bij de veiligheid van grote evenementen in de regio en daarbuiten
Daarnaast verzorgt Predon Security onder andere: Objectbeveiliging, Balie & Receptiediensten, Mobiele surveillance,  Alarmopvolging en Evenementen- en Horecabeveiligers. 
 
Het keurmerk Beveiliging & Evenementenbeveiliging is een initiatief van de Nederlandse veiligheidsbranche en tot stand gekomen door de samenwerking met de vertegenwoordigers van VBE en VEHB. Van een keurmerkhouder wordt verwacht dat deze op een professionele wijze zijn bedrijfsvoering heeft georganiseerd, hetgeen moet leiden tot een betrouwbare, solide, continue, kwalitatief hoogwaardige en deskundige dienstverlening.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: