Vindt u dat er meer openheid moet komen over de combitunnel?

Datum: 05-03-2015

10:20 uur - De combitunnel zou in december 2014 geopend worden. In januari gaf Rijkswaterstaat aan eventueel de tunnel gedeeltelijk te openen. Inmiddels  weer twee maanden verder is de tunnel nog steeds niet open en wordt er niets naar buiten gebracht over de ICT problemen en waarom de tunnel nog niet (gedeeltelijk) open is. 

 

Wat vindt u? Hebben de inwoners van de gemeente Hellendoorn recht op meer info?

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

H.C. schreef op 05-03-2015

Het motto zal wel zijn, nu zwijgen is goud, anders krijgen we alleen nog meer over ons heen :-)

hennie schreef op 05-03-2015

Ik vind zo wie zo dat de in woners, en met name de aan wonenden in gelicht behoren te worden, MAAR zo als altijd komt de ambtenaar alleen met goed bericht op tijd naar buiten, ik vrees dat het nog lang gaat duren, IVM de de eerdere ingevoerde bezuinigingen.

gek schreef op 05-03-2015

En nu praten ze er over om de n35 4baans te doen. Dan hadden ze dat ook in de tunnel kunnen doen

Marcel Altena schreef op 05-03-2015

Beste redactie, ik trap ook graag open deuren in! Wie is er ook voor wereldvrede?

Wim schreef op 05-03-2015

Wie durft de waarheid te vertellen, 11 dec. ligt al ver achter ons !! Wie beslist ??

Mannes schreef op 05-03-2015

Uiteraard moeten we regelmatig geïnformeerd worden! Er wordt door die ICT-ers geknutseld van onze belastingcenten.

Arie schreef op 05-03-2015

En als er geen ander nieuws is dan "er wordt (nog steeds) aan gewerkt"? Als er nieuws zou zijn dan hadden we het vast wel gehoord.

Mitis schreef op 05-03-2015

Op woensdag 4 maart stond er een verstandig stuk over de tunnel van Johan Nijzink in Tubantia. De kern van het stuk is dat er onnodig veel technische systemen in de tunnel zitten. Dit is m.i. precies het probleem. Als je ambtenaren systemen laat bedenken maakt het ze niets uit wat het kost, meer is altijd beter. (zie het aantal nauwelijks gebruikte parkeerbetaalautomaten in Nijververdal) De uitvoerders van de tunnel werken daar graag aan mee, nu bij de nieuwbouw straks bij het onderhoud. Het motto is hoe meer problemen hoe langer brood op de plank. Meer openheid over de problemen is goed, als het eerlijk gebeurt wordt dan ook het (bewuste?) geklungel duidelijk.

insider schreef op 05-03-2015

Binnenskamers op het gemeentehuis wordt gesproken over op zijn vroegst opening in februari\maart 2016. Rijkswaterstaat zou dat informeel hebben laten vallen.

William S. Burroughs schreef op 05-03-2015

Ik vrees dat het nieuws dan steeds duurder zal gaan worden. Want dit groeit ons duidelijk boven de gemeentepet uit. Het is jammer, het is frustrerend en het kost wat maar dan heb je op den duur ook wat? Bovendien worden er kamervragen over gesteld en is het de bedoeling dat er een bepaalde partij weer garen bij zal spinnen. En op dat punt mag het spinnewiel van mij nu wel even haperen. Want van dat soort verkiezingsretoriek krijg ik een heel vervelende en bittere tunnelsmaak. Wees dan gewoon eerlijk en ga niet interessant lopen doen daar waar je dat in het geheel niet bent. Prettige dag.

Hendrik schreef op 05-03-2015

Weer een voorbeeld van hoe de overheid geen enkele vorm van verantwoording aflegt of actie onderneemt. Krijg je als je een minister president hebt die alles weglacht. nU staan er een aantal politieke partijen op die gratis reclame zien voor komende verkiezingen. Het probleem is dat de burger alles maar slikt. Begrotingstekort door falende ambtenaren? We betalen zonder morren meer belasting. Ik zeg: zelf de hekken weghalen en gewoon de tunnel in gebruik nemen. Dan komen ze vanzelf in actie.

claus schreef op 05-03-2015

ok insider zijn in ieder geval op tijd voor de aan sluiting op nieuwe viers baans weg, blijven lachen ze goien ons geld over de balk,

claus schreef op 05-03-2015

heel mooi WILLIAM ons geld daar zijn ze mee aan het spelen en weg goien

harry scholten schreef op 05-03-2015

kan er niet iets intussentijds georganiseerd worden in die open tunnel / garage. het staat er toch maar renteloos. Heeft een mooi aantal km om wedstrijden op fiets of solex o.i.d. te houden.

jan schreef op 05-03-2015

vrijheid van meeningsuiting dus ook openbaar zijn

Pietje Puk schreef op 05-03-2015

Geen nieuws, goed nieuws, of is dat tunnelvisie??

Ulfman schreef op 05-03-2015

Ze zijn aan het stoeien om Europees een wet te krijgen die het mogelijk maakt de per vergis ontbrekende centimeters in de breedte van de tunnel te compenseren dan wel weg te moffelen, zodat er vier banen doorgetrokken kunnen worden! Dat is natuurlijk een stomme fout die geen mens wil toegeven! Een ICT fout valt minder op daar heeft de doorsnee burger toch geen verstand van en is de oppositie minder groot! Bah wat een geklungel dat snap ik zelfs!

Dirk schreef op 05-03-2015

Ja Nijverdallers jullie willen wel zo graag dat de tunnel open gaat maar wacht maar tot de eerste klachten komen van trillingen en scheuren in de muren.Ik ga wel via de Tunnelweg als ik naar Zwolle moet.

Hans schreef op 05-03-2015

Mooi idee de nachtmarkt in de tunnel hoeven ze ook niets af te sluiten gezellig niemand heefd er dan last van

Piet schreef op 05-03-2015

Leuk dat iedereen eenmenig klaar heeft terwijl er niemand weet wat er precies aan de hand is. Bij een calimiteit in de tunnel dient er gelijk actie genomen te worden. Onder andere slagbomen dicht zodat er geen verkeer meer in kan, de treinen krijgen ook rood licht en dan kunnen de vluchtdeuren tussen het rijbaangedeelte en spoor gedeelte open. Dit geheel wordt in nederland vanaf één plaats aangestuurd door een bemand controle centrum. Als dit niet werkt, kan de tunnel niet open. Niemand zit te wachten op een (ernstig) ongeval o.i.d. En reken er maar niet op dat dit expres zo langs moet duren, er zal echt iets aan de hand zijn. Veiligheid staat voorop.

loes schreef op 06-03-2015

Piet, dat is allemaal al eens uitgelegd. Maar men snapt het niet. Als er iets gebeurd en het systeem werkt niet, dan moet je ze eens horen. Dan vraagt iedereen zich af waarom ze de tunnel niet dicht gelaten hebben zolang het niet veilig is.c

Harrie schreef op 06-03-2015

Er is licht aan het einde van de tunnel.

berto schreef op 06-03-2015

mooi dicht laten die tunnel geen onderhoud ,en de middenstand heeft er profijt van jaar dicht of 2 jaar dicht niemand merkt iets

Uw reactie

Naam:
Bericht: