Bizetstraat knapt op!

Datum: 17-09-2014

16.40 uur - Naar aanleiding van de wijkschouw die in juni is gehouden door de werkgroep Groen en Veilig in Groot Lochter is er een prachtig buurtinitiatief ontstaan. In goed overleg met de gemeente gaan de bewoners van de Bizetstraat tijdens de Burendag op zaterdag 27 september de verwaarloosde plantvakken in de straat opknappen. Inmiddels hebben werkers van de gemeente de vakken leeggehaald en de grond geëgaliseerd. 

 

 

Zaterdag 20 september nemen de bewoners een schot voor de boeg door de stukjes te bestraten waar de bankjes op worden geplaatst  en de te plaatsen bankjes vast in elkaar te zetten. Tijdens burendag een week later, gaan de bewoners eerst samen ontbijten waarna de vakken worden ingeplant.

Ook voor de kinderen uit de straat worden er verschillende dingen georganiseerd. Tijdens deze werkzaamheden worden de buurtbewoners geholpen door enkele raadsleden.
De plaatselijke Gamma sponsort dit goede initiatief door een deel van de  planken voor de banken gratis te leveren en deze ook gratis te zagen. Kortom: de buurt is aan zet en maakt hier goed gebruik van. 

De werkgroep Groen en Veilig wordt ondersteund door Stichting De Welle en bestaat uit wijkbewoners, politie, woningstichting Hellendoorn en zo nodig schuift de gemeente hierbij aan. 

Eigen foto's

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

jan schreef op 20-09-2014

heel mooi kunnen ze het weer jaren verwaarlozen

Uw reactie

Naam:
Bericht: