De paden op de lanen in met de boswachter!

Datum: 28-06-2012

stappenboswachter2In de zomermaanden juli en augustus gaat de boswachter iedere woensdag ochtend om 10.30 uur op pad. Het vertrekpunt is het buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. U bent van harte uitgenodigd mee te wandelen.

U wordt mee genomen langs cultuur historische plaatsen op de Sallandse Heuvelrug zoals de schaapskooi, marke steen en werkkamp Twilhaar. Onderweg is er veel natuurschoon en uitzichten om van te genieten. De boswachter kan u vertellen over het planten- en dierenleven in bos en hei. Ook deze zomer staan de boswachters voor u klaar om u het natuurgebied te laten beleven.

Kosten voor deelname zijn voor volwassenen €5,00 en voor kinderen €2.50. De wandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Graag van te voren aanmelden. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met het buitencentrum, telefoonnummer 0548-612711. Het buitencentrum is geopend van maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Neem ook eens een kijkje op www.staatsbosbeheer.nl of www.np-desallandseheuvelrug.nl

Kom op en wandel mee!

stappenboswachter
 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: