Drie Dolle Dagen in centrum Nijverdal

Datum: 05-02-2024

11.05 uur - Drie dagen met geweldige acties en mooie ‘Nijverdeals’. Van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 februari organiseert Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal de ‘3 Dolle Dagen’. Dat betekent shoppen bij onze lokale ondernemers met spectaculaire kortingen.

 
“Een goeie mogelijkheid om ons gezellige winkelcentrum met alle leuke winkels, fijne horeca en gezellige zaterdagmarkt onder de aandacht te brengen. Zowel bij de lokale inwoners als mensen uit de regio en de vakantiegangers die in deze periode nog in ons gezellige dorp logeren”, vertelt centrummanager Manfred Körbl uit. “Alle ondernemers hebben geweldige acties bedacht. En ook de plaatselijke Horeca sluit aan. Leuk voor het winkelend publiek om iedere dag even te komen snuffelen en te gekke deals te scoren.”  
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: