Eerste prijzen voor Hertruiters

Datum: 23-10-2023

11.37 uur - Diverse leden van de Hertruiters gingen dit weekend weer op concours. In Rijssen werd een selectiewedstrijd van de Twente Cup verreden en de zusjes Livv en Romé Schoppink reden zich beide in de prijzen in het progressieve parcours. Romé werd met haar pony Al Capone 3e in de gecombineerde rubriek 50/60 cm voor A/B pony’s en Livv werd met Moonlight eerste in de 70 cm categorie C pony’s.

 
In Almelo was er een wedstrijd in de dressuurcompetitie en daaraan nam Sophie ter Haar succesvol deel met haar beide pony’s. Met Londen startte ze in de L2 en werd twee keer 1e met 208 en 209, met haar pony Londen had ze haar M2 debuut en wist dat winnend af te sluiten met 183 punten.
 
Maura en Linde Vliek wonnen hun proeven tijdens de dressuurwedstrijd in Den Ham. Maura startte in de klasse L1 met haar pony Aaron en wist beide proeven te winnen met 196.5 en 191 punten. Haar zusje Linde wilde daar niet voor onder doen en reed in haar L2 debuut met 188.5 en 189 punten ook twee keer naar de winst.
 
Paardencombinaties kwamen van start in Hardenberg en Luttenberg.
In Hardenberg mocht Corinda Hutterd twee keer het oranje lint ophalen in de klasse L2 dressuur met haar paard Guilitetta. Ze reed 201.5 en 199.5 punten bij elkaar.
Nické Miskotte kwam in Luttenberg aan de start met Kacie Vita in de klasse Z2. De combinatie werd twee keer tweede met 208 en 220.5 punten. 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: