Rayen Panday triggert lachsalvo’s in het ZINiN TheaterDatum: 18-09-2023

13.03 uur - 

‘Karma’: dat is de titel van de nieuwe cabaretshow van Rayen Panday. Op vrijdag 6 oktober komt Rayen Panday met deze nieuwe show naar het ZINiN Theater in Nijverdal. Panday is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse cabaret- en stand-up comedywereld. Met zijn natuurlijke en ontspannen stijl steekt hij de één na de andere grap af met als resultaat veel lachsalvo’s van het publiek.Rayen Panday, een naam die inmiddels in de cabaretwereld synoniem staat voor een tomeloze energie en ongekende klasse, zal het publiek in Nijverdal trakteren op een avond vol lachsalvo’s. Met zijn scherpe observaties, hoge grapdichtheid en briljant komische timing weet Panday als geen ander de juiste snaar te raken.
 
Cabaretier met eigen Netflix-special

Panday behoort tot de nieuwe generatie cabaretiers in Nederland, maar staat met ‘Karma’ ook alweer voor zijn zevende avondvullende voorstelling. Met andere woorden: hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Hij is al jaren onderdeel van het populaire Comedytrain, speelde met groot succes op festivals zoals Lowlands en Paaspop en mag zich winnaar noemen van de Persoonlijkheidsprijs op het prestigieuze Groninger Studenten Cabaret Festival. Mede door dit cv is hij als één van de drie Nederlandse comedians gevraagd door Netflix om zijn eigen special op te nemen in ‘Comedians of the World’. In ’Karma’ neemt Rayen het publiek mee op een komische reis vol herkenbare situaties en onverwachte wendingen. Op geheel eigen wijze weet hij alledaagse situaties op hilarische wijze uit te vergroten.
 
Ervaar een ‘avondje Panday’
Om een ‘avondje Panday’ te ervaren, adviseert het ZINiN Theater om tijdig kaarten te reserveren. Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: