ZINiN houdt BoekStartdag voor de allerkleinsten

Datum: 26-05-2023

10.02 uur - Op zaterdag 3 juni organiseert de ZINiN bibliotheek in Nijverdal de BoekStartdag. Op deze dag heet de bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders/verzorgers extra hartelijk welkom met een aantrekkelijk programma in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Deze ochtend, die van 10.00 tot 12.00 uur duurt, is bedoeld voor kinderen van 1⁄2 tot 2 1⁄2 jaar. Om het aanbod voor deze leeftijdsgroep beter bereikbaar te maken, wordt de Boekstartdag gehouden met als motto: ‘Ontdek het in de bibliotheek. Want kleintjes houden van boeken!’

 
Diverse activiteiten
Laat je informeren en inspireren door Saskia Schreurs die je alles vertel en laat zien over het voorlezen met gebaren. Er is ritmische gym met Eline van de Vegt en er is een echte BoekStartbeer die gek is op selfies maken en handen schudden. De peuters mogen meedoen aan de speurtocht naar knuffelberen, die op de eerste verdieping zijn verstopt. Wie van rust houdt, kan bij Diny en Kirsten van het voorleesuurtje naar de mooiste verhalen luisteren.
 
Kom het beleven op zaterdagochtend 3 juni tussen 10.00 en 12.00 uur in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: