Open dag begraafplaatsen gemeente Hellendoorn

Datum: 23-05-2023

11.57 uur - Op zaterdag 3 juni organiseert de gemeente Hellendoorn een open dag op de gemeentelijke begraafplaatsen aan de Ninaberlaan, Meester Ponsteenlaan en bij Natuurbegraafplaats Het Kleine Blik. U bent van harte welkom tussen 10 uur en 14 uur. De beheerders leiden u langs de mooie en bijzondere plekken, monumenten en graven en ze beantwoorden al uw vragen.

 
Wat kunt u verwachten?
U kunt ieder uur meelopen met een rondleiding over de begraafplaatsen aan de Ninaberlaan en Meester Ponsteenlaan. Deze starten om 10.30 uur, 11.30 uur, 12.30 uur en 13.30 uur. De beheerders leiden u langs bijzondere plekken en vertellen over het onderhoud en de plannen voor de toekomst. 
 
Vrijwilligers van Stichting ’t Oale Kerkhof vertellen verhalen over de bijzondere graven op de begraafplaats aan de Ninaberlaan.
 
Onder het genot van een kopje koffie of thee informeren onze medewerkers u graag over de mogelijkheden en actualiteiten met betrekking tot begraven.
 
Graag tot ziens op 3 juni!
 
Foto: Fotografie Mike Rikken
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: