Wedstrijdverslag Heren Het Ravijn

Datum: 17-04-2023

11.35 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn zijn de eredivisiecompetitie op een achtste plaats geëindigd, na een 15-16 winst in en op ZPC Amersfoort. De ploeg van Ron Loos , die er in de play-offs niet bij is en wordt vervangen door interim assistent Sander Nieland, speelt in die play-offs tegen poulewinnaar GZC-Donk, dat in Eindhoven met 9-11 wist te winnen van PSV. De play-off wedstrijden starten in het laatste weekend van april.  In de wedstrijd tegen Amersfoort was er een rol voor keeper Samuel van Benten. Hij maakte zijn debuut in het eerste team van Het Ravijn onder de lat.

 
"Deze wedstrijd was beslissend voor een plek bij de play-offs. Een lastige wedstrijd waarin we rustig bleven spelen, wat uiteindelijk resulteerde in een overwinning. "Door als team te blijven spelen hadden we mooie aanvallende acties en konden we contra's goed uitspelen", was de analyse van aanvoerder Jorn Muller..Muller werd in deze wedstrijd zelf topscorer met 6 doelpunten.
 
Play-offwedstrijden:
Over twee weken spelen De Ravijnheren tegen GZC-Donk in de playoffs. Volgend weekend heeft de regerend landskampioen een vol programma in Nijverdal waarin ze de laatste stappen kunnen zetten ter voorbereiding op de playoffs.. Ook de waterpolodames starten dan hun play-off wedstrijden. De tijdstippen zijn nog niet bekend. Die volgen zo spoedig mogelijk.
 
Statistieken:
Eredivisie waterpolo zwembad Amarena Amersfoort; heren:
ZPC Amersfoort-Het Ravijn: 15-16 
Periodestanden 3-3, 6-5(3-2) 10-10(4-5),15-16 (5-6). 
Doelpuntenmakers Het Ravijn: Jorn Muller 6x, Emiel Wouters 4x, Yoran Loos 3x, Bas Ter Brake 2x, Rob Gottemaker 1x.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: