Zaterdag 26 november vogelmarkt

Datum: 21-11-2022


09.00 uur - Vogelvereniging Zang en Kleur afdeling Nijverdal/Hellendoorn organiseert op zaterdag 26 november 2022 weer een vogelmarkt in het clubgebouw van de P.V. Vitesse aan de Veldweg 11 te Nijverdal.

Er worden kanaries, tropen, parkieten en duiven verwacht. De vogelmarkt is geopend van: 13.30 uur t/m 15.30 uur. De beurs voorzitter is Theo Wijnberg tel 06-42947682. Entree is gratis. 

Ook mag iedereen hier vogels te koop aanbieden, hiervoor hoeft men geen lid van de Vogelvereniging te zijn. De regels van de NBvV die gelden voor het houden van een vogelmarkt zullen worden aangehouden.

Voor degene die geen vogels wil kopen maar gezellig een praatje wil maken onder het genot van een drankje heeft hiervoor de mogelijk aan de bar van Vitesse die tijdens de vogelmarkt geopend is.

De volgende vogelmarkt is zaterdag 21 januari 2023.

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: