Thijs Eshuis wint de Nationaal Indoor Salland in het 60 cm springen

Datum: 14-11-2022

8.20 uur - Thijs Eshuis heeft met Sproet het Nationaal Indoor Salland gewonnen. Thijs sprong mee in de klasse AB in het 60 cm en voor de stijl had hij 85 punten waarmee hij won. De wedstrijden werden gehouden in Mariënheem.

Maaike Hulshof en Sanne van Dijke sprongen ook mee in Mariënheem. Maaike en Sanne sprongen beide in het 90 cm. klasse CDE. Sanne behaalde een vierde prijs met Fellow. Maaike haalde hier een vijfde plaats en in het100 cm een mooie vierde plaats.
 
Jip reed een springwedstrijd in Genemuiden en sprong mee in de klasse 1.00 m. Zij was met Kolumbus van Orchid’s de snelste foutloze en ging met de eerste prijs naar huis.
 
In IJsselmuiden werd er gestreden in de tweede voorwedstrijd van de Deltacup. Aan deze dressuurwedstrijd deed Sophie ter Haar mee en nam mee haar pony Londen. In de klasse B cat. DE haalde ze twee keer de derde prijs met 200 en 201 punten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: