Pannenkoeken en andere lekkernijen op open dag De Jipkesbelt

Datum: 02-08-2022

11:23 uur - Wie zaterdag 13 augustus tussen 10.00 en 13.00 uur naar de open dag van Tuinvereniging De Jipkesbelt komt, kan zich verheugen op versgebakken pannenkoeken. Ook zijn er, buiten de gebruikelijke groenten, fruit en andere lekkernijen, nu ook producten van de Hellendoornse molen De Hoop te koop. 

 

Meer bezoekers
Met deze uitbreiding wil Tuinvereniging De Jipkesbelt nog meer bezoekers trekken. Ondertussen is het hartje zomer en zijn er groentes als courgettes, boontjes, peultjes, bloemkool en nog veel meer te koop. Onbespoten en dus hartstikke gezond. Opgeven voor een tuin is ook mogelijk, wel is er nog een wachtlijst van vijf personen.

Open dag Bijenhoudersvereniging Nijverdal Hellendoorn
Ook de naaste buur van de tuinvereniging, Bijenhoudersvereniging Nijverdal Hellendoorn, houdt van 10.00 tot 13.00 uur op zaterdag 13 augustus open dag bij de bijenstal ’t Iemenschoer. Imkers en bijenhouders staan klaar met allerlei informatie over hun bijenvolken en vertellen waarom deze beestjes zo cruciaal zijn voor onze wereld. En wie goed zoekt, vindt de bijenkoningin in de demonstratiekast. Ook is er overheerlijke honing te koop, maar wel geldt: OP=OP!Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: