Cheerleadingteam (Dutch Athletics Elite) won Goud op het EK in Athene

Datum: 21-07-2022

16:15 uur - De zusjes Iris en Sarice Markslag en Mevy Lumamuly uit de gemeente Hellendoorn zijn met hun ‘All Girl Elite’team van de ‘Dutch Athletics Elite’ uit Heerenveen Europees kampioen Cheerleading geworden. 

 

Een trotse burgemeester Jorrit Eijbersen ontving deze drie dames, die woonachtig zijn in onze gemeente, vanochtend samen met hun ouders in het Huis voor Cultuur en Bestuur en overhandigde hen een attentie.

 

Hij sprak met de dames o.a. over de sport Cheerleading, een combinatie van dans, tumbling en acrogym maar ook over de vele trainingen die nodig waren om een ticket voor het EK en WK te bemachtigen. 
Drie keer in de week werd er keihard getraind in de trainingshal in Heerenveen. 

Dat werd beloond, en hoe! 

Een zilveren medaille op het WK in Orlando Florida afgelopen april. En 3 juli jl. behaalden Iris, Sarice en Mevy met hun team Goud op het EK in Athene.

Een topprestatie!Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: