Lokaal Hellendoorn de boer op!

Datum: 17-06-2022

09:09 uur - De raadsleden en steunfractie van Lokaal Hellendoorn houden maandelijks hun vergaderingen op een centraal punt in de verschillende wijken, kernen en buurtschappen van onze gemeente. Voorafgaande aan de vergadering geven zij inwoners, organisaties, en bedrijven de kans van 19.00 uur tot 20.00 uur -via een vrije inloop- de gelegenheid van gedachten te wisselen met de raadsfractie over plannen, ideee╠łn en klachten die spelen in een wijk, buurtschap of kern.

 

Op 30 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur zijn de inwoners van Nijverdal van harte welkom op het spreekuur in het gebouw van Stichting Bunga Tandjung, Molukkenstraat 4, Nijverdal

Wij nodigen mensen o.a. uit om te komen praten over woningbouw en woningbehoefte, verkeersproblematiek in en buiten het centrum, zorgvoorzieningen, groenonderhoud etc.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met raadslid Gerard Ter Horst tel. 06-27348274 email Gerardterhorst2501@gmail.com

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: