Deel buschauffeurs in Twente staakt op zaterdag 14 mei

Datum: 13-05-2022

8.21 uur - Vakbond FNV heeft landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Op zaterdag 14 mei wordt er door een deel van de buschauffeurs (leden van de vakbond FNV) van Twents gestaakt. De staking heeft mogelijk invloed voor reizigers, omdat er ritten vervallen. 

 
Het gaat om stakingen van 24 uur (één dag) die zich verplaatsen naar andere delen van het land. Op zaterdag 14 mei wordt er door een deel van de buschauffeurs in Twente gestaakt. Het gaat om chauffeurs van de vestigingen Enschede, Haaksbergen en Hengelo.
 
Check kort voor vertrek de reisplanner
Zaterdag 14 mei rijden er minder bussen. Twents weet pas kort van tevoren welke ritten er vervallen, maar doet zijn uiterste best om alle ritten die vervallen uit de reisplanners te halen. Aan reizigers wordt geadviseerd om de reisplanner kort voor vertrek te checken om te zien of de bus rijdt of gebruik te maken van ander vervoer.
 
Kort samengevat
- De staking vindt alleen plaats op zaterdag 14 mei in Twente.
- Er kunnen in de hele regio ritten vervallen. Ook buiten Enschede, Haaksbergen en Hengelo.
- Op de andere dagen rijden de bussen gewoon volgens dienstregeling.
- De treinen van Blauwnet en bussen buiten Twente rijden op 14 mei gewoon volgens dienstregeling.
- Kijk kort voor vertrek in de reisplanner om te zien of de bus rijdt.
- Meer informatie over de staking vind je op: keolis.nl/staking.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: