Lokaal Hellendoorn de boer op

Datum: 05-05-2022

13:17 uur - De raadsleden en steunfractie van Lokaal Hellendoorn zullen vanaf mei maandelijks hun vergaderingen houden op een centraal punt in de verschillende wijken, kernen en buurtschappen van onze gemeente.

 

Voorafgaande aan de vergadering geven zij inwoners, organisaties, en ondernemers de kans van 19.00 uur tot 20.00 uur (via een vrije inloop) de gelegenheid van gedachten te wisselen met de raadsfractie over plannen, ideee╠łn en klachten die spelen in een wijk, buurtschap of kern.

Lokaal Hellendoorn start op 12 mei a.s. in het dorp Daarlerveen in het Trefpunt.

Mensen uit Daarlerveen zijn van harte welkom van 19.00 uur tot 20.00 uur in Kulturhus ‘t Trefpunt. Wij nodigen mensen o.a. uit om te komen praten over woningbouw en woningbehoefte, de mogelijkheden tot opwek van duurzame energie, de zorgvoorzieningen in het dorp, de problematiek rond het verzakken van woningen langs het kanaal etc.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met raadslid Gerard Ter Horst tel. 06 27348274 of per email: gerardterhorst2501@gmail.com

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

DJH schreef op 05-05-2022

LH is natuurlijk van harte welkom hier in de wijk, maar ben meer benieuwd naar de stand van de onderhandelingen met VVD en GL. Het is namelijk erg stil op dit front. Dat zou toch anders moeten volgens LH uitspraken uit het verleden? Iets met transparantie en nieuwe bestuurscultuur? Ps. Ook vanuit de pers had ik hier meer actie verwacht....

Geronimo schreef op 05-05-2022

DJH, lees tubantia.nl. Dubbink moet geen wethouderspost nemen, gewoon de fractie blijven leiden en van GL wordt ik al weer kotsmisselijk, die wilden een kandidaat-wethouder van buiten de gemeente. Als je geen goede kandidaten op je lijst hebt, doe dan niet mee met de verkiezingen.

Jos schreef op 05-05-2022

Zie ook een eerder bericht in Tubantia op eerste vergadering een eigen voorstel van Lokaal doorgedrukt zonder steun van VVD/GL die tegen waren. Dit wordt gevaarlijk spel met deze meerderheid.

Jos schreef op 05-05-2022

Benieuwd of de wethouders straks uit onze gemeente komen...in het verleden spraken ze andere partijen hierop aan wanneer dit niet zo was en brachten dit volop in de media. Ook wel fijn dat er geen oneindige vragen meer worden geplaatst op social media. Uitgifte van zorg artikelen komt weer in het gemeentehuis zoals lokaal dit altijd zo had willen behouden.

Geronimo schreef op 05-05-2022

Dus moet LH bij iedere beslissing water bij de wijn doen. Als je het anders ziet, ga je toch voor je eigen standpunt, indien de anderen je niet kunnen overtuigen. En alleen GL wilde een wethouder van buiten.

DJH schreef op 05-05-2022

@Jos, wat mij betreft moet LH nu doen wat volgens hen de afgelopen jaren niet gebeurde: volledige transparantie in de coalitievorming. Het is helaas oorverdovend stil. " walk the talk"...

Harm schreef op 05-05-2022

Hoop op een posititieve ontwikkeling zoals afgelopen jaren, want met elkaar hebben we een mooie en gezonde gemeente om te werken en te wonen....

Jos schreef op 06-05-2022

Bij de eerste vergadering ging het al volledig voor eigen standpunt met 14 stemmen. Wordt nog lachen komende 4 jaar.

Uw reactie

Naam:
Bericht: