Een dagje het verkeer regelen tijdens het NK-jeugd wielrennen

Datum: 21-12-2021

16:18 uur - Op zaterdag 11 juni 2022 vindt het NK-jeugd wielrennen plaats. Wil jij bijdragen aan het mogelijk maken van dit gezellige evenement? Help dan om alles in goede banen te leiden. Het Verkeersregelaarsdiploma is te halen bij CC'75 d.m.v. een kleine toets. Sta je ook in de startblokken om te helpen, of wil je meer informatie? CC'75 nodigt je graag uit voor een kennismaking en instructie.

 

 

Tijdens het NK-jeugd wielrennen op zaterdag 11 juni 2022, fietst de complete top van het Nederlandse wielrennen verschillende wedstrijden over een afgesloten parcours. De taak van de vrijwilligers is voornamelijk de post bemensen en daarbij verkeersregelaar zijn. De vrijwilligers zijn tevens de ogen van de wedstrijd, gebeurt er iets dan dient dit doorgegeven te worden aan de organisatie. Dit kan zijn een valpartij, een auto/object op het parcours, etc. De vrijwilligers hebben dus een grote verantwoordelijkheid. Verder staan de vrijwilligers op de posten met één of twee andere vrijwilliger(s). Voorafgaand aan het evenement zal er een bijeenkomst gehouden worden voor alle vrijwilligers met uitleg betreffende de dag zelf, het wordt aangeraden hierbij aanwezig te zijn. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld met wat er van je verwacht wordt, en wat te doen bij calamiteiten. 

 

Vind jij het leuk om je zaterdag eens een andere invulling te geven? Meld je dan direct aan via menzogrobbink@gmail.com of hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Timmermans schreef op 21-12-2021

Ben beschikbaar en ik ben ook verkeersregelaar gr tot horens

Uw reactie

Naam:
Bericht: