Geslaagde sinterklaasactie

Datum: 02-12-2021

14.18 uur - Dit jaar zou er voor de dertiende keer een Sinterklaasmiddag/actie georganiseerd worden voor kinderen uit vluchtelingen- en minimagezinnen. Echter gooide Piet Corona nog steeds roet in het eten en durfden we nog niet in grote groepen bij elkaar te komen. Dat was wederom een grote teleurstelling, maar de commissie was van mening dat Sinterklaas wel geholpen moest worden, zodat de kinderen toch een cadeautje zouden krijgen! 

 
Besloten werd om op de gebruikelijke manier de kleurplaten te bezorgen en voor alle ingeleverde kleurplaten zou er een zak met cadeautjes gemaakt worden. Veel kleurplaten werden er ingeleverd dus vele zakken konden gevuld worden. Nadat de cadeautjes ingepakt waren werden ze in een jute zak van pakjesavond gedaan en bezorgd aan huis. Het was een geweldige verrassing voor de kinderen dat er voor elk kind een mooie en goed gevulde jute zak was, wat een blijde gezichtjes zagen de hulpsinterklazen met het bezorgen. Voor de gezinnen was er een gezinsattentie en wat te snoepen. 
 

Sinterklaas, de Pieten en de commissie “Help Sint Helpen” hopen dat de ontvangers blij zijn geweest met de cadeautjes, het lekkers en dat ze een heerlijk avondje hebben gehad.
 

Dit Sinterklaasfeest werd mede mogelijk gemaakt door o.a. de bijdrage van de Rotary Nijverdal/Hellendoorn, een stichting die anoniem wil blijven, Top1Toys, Trefpunt Minima, H. Hartstrastichting en Vluchtelingenwerk Nijverdal/Hellendoorn. Ook mocht de Sint commissie veel giften in de vorm van financiën, maar ook vooral veel en mooi speelgoed, van particulieren in ontvangst nemen.
 
De Sint commissie wil alle gulle gevers en vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun gift en inzet: dankzij hen kon de geweldige, coronaproof, Sinterklaasactie voor minima- en vluchtelingenkinderen worden georganiseerd!
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: