Kerstkaartenactie De Welle

Datum: 24-11-2021

 
 
Kerstdagen staan in het teken van licht en warmte en worden geassocieerd met vrienden en familie, gezelligheid en dankbaarheid. Helaas kunnen we nog steeds niet volop genieten van het samen zijn en samen vieren. Voor sommige mensen is de tijd rondom kerst ook een extra moeilijke periode. Daarom organiseert De Welle voor de tweede keer een Kerstkaartenactie om inwoners - jong en oud - die zich alleen voelen een hart onder de riem te steken.  
 
Het doel? Zoveel mogelijk inwoners een warme kerstwens bezorgen. Doe je mee? Hoe meer kaarten, hoe beter! Je kunt een kaart met kerstwens in een open envelop inclusief postzegel bij De Welle in de kerstbrievenbus deponeren. De Welle zorgt er voor dat alle kaarten verstuurd worden naar mensen die zelfstandig wonen en dit gebaar zeker kunnen waarderen. Want het is ontzettend fijn om te ervaren dat er aan je gedacht wordt. De Welle hoopt met deze actie bij te dragen aan minder eenzaamheid tijdens feestdagen. Vanaf woensdag 24 november tot en met 17 december staat de speciale “kerstbrievenbus” bij de balie van De Welle (Constantijnstraat 32a, Nijverdal, elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur). 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: