RUMAG komt naar ZINiN Theater en gaat over het randje

Datum: 23-11-2021 

15:23 uur - Met meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social media platform van Nederland. Instragram, TikTok, Facebook, YouTube: de views van deze internetsensatie zijn ongekend. Tijd om nu ook de theaters te veroveren met een eigen theatershow. Alle onderwerpen die je van RUMAG gewend bent komen aan bod: humor, seks, kleding en lifestyle. En uiteraard kan het publiek veel interactie verwachten met o.a. toffe challenges, veel filmpjes, cabaret, muziek en surprise acts. De show van RUMAG is op zaterdag 11 december te zien in het ZINiN Theater en wordt gehost door René Watzema.

 Ze zijn bekend geworden van hun uitdagende spreuken met de zwarte achtergrond en de witte letters gescheiden door de bekende puntjes. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot het grootste social media platform van Nederland op het gebied van lifestyle, seks, humor en kleding.

Wat kan het publiek verwachten?

Alles wat je van RUMAG gewend bent. Van de haat aan je ex, liefde voor fastfood, gedeelde haat voor die ene collega, challenges op het podium, filmpjes die je gezien moet hebben tot de verkiezing RUMAG’er van de avond. De show van RUMAG zal als een echte belevenis aanvoelen en dat komt mede doordat René Watzema de show draagt en host. En zoals je van RUMAG gewend bent, zoeken ze het randje op en gaan ze er nét overheen.

Gegarandeerd met een glimlach het theater uit
Na deze enerverende show gaat het publiek gegarandeerd met een grote lach het theater uit.
Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Lassie schreef op 24-11-2021

Aaaahhhh die toppers die alles kopiƫren van anderen... Leuk hoor!

Jos schreef op 30-11-2021

Heb er Zin.in

Uw reactie

Naam:
Bericht: