Samen een golfbaan runnen, een droom die uitkomt!

Datum: 19-11-2021

11:31 uur - PGA Golfprofessional Martijn van Baars en zijn partner Nicole van der Deen hebben elkaar leren kennen op de golfbaan. Samen een golfbaan runnen was voor het jonge stel dan ook een lang gekoesterde droom. Deze is nu uitgekomen, want per 1 oktober 2021 zijn ze samen de nieuwe eigenaar van Golfclub Erve Braakman in Hoge Hexel.

 

Martijn van Baars is 8 jaar golfprofessional (inmiddels 6 jaar PGA B) en geeft al geruime tijd les bij golfclub Erve Braakman. Veel leden van de golfbaan kennen Martijn dan ook al van de golflessen of van een 'hoi' op de baan. Martijn volgt meerdere keren per jaar bijscholingen en blijft daardoor op de hoogte van alle nieuwe inzichten. Zijn passie is GOLF, of hij nu les geeft of zelf speelt. Het allerbelangrijkste daarin is voor hem golfplezier; door ontspannen lesgeven en met praktische tips mensen te helpen op een prettige wijze de baan rond te gaan.

Martijn en Nicole hebben twee kinderen, dochter Emma (twee jaar) en zoon Charlie (9 maanden). Nicole heeft de laatste jaren gewerkt bij een logistiek bedrijf. Ze zal vooral in en rond het clubhuis te vinden zijn voor alle kopjes koffie, borrels en een gezellige babbel. 

Martijn en Nicole zijn trots en blij dat de oprichters van de golfclub Dinand en Hetty volop bij de club betrokken zullen blijven. Dinand zal zich met een grote glimlach vooral storten op het onderhoud van de baan. Samen met zijn greenkeepers team gaat hij de baan zoals altijd in perfecte conditie houden. Hetty zal in het paviljoen mede de horeca blijven verzorgen.

Erve Braakman blijft de gezellige laagdrempelige golfbaan zoals de leden en bezoekers gewend zijn. Martijn en Nicole hebben volop plannen om het nóg leuker te maken. Zo kunnen de leden nu profiteren van een zeer aantrekkelijke aanbieding voor najaarslessen. Ze hebben er veel zin in en kijken ernaar uit om met iedereen kennis te maken! 

 

Meer golfplezier? 

Kijk op www.golfclubervebraakman.nl of bel Martijn en Nicole op 0546 - 69 72 65.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 19-11-2021

Lage drempels op een golfbaan?

Jos schreef op 19-11-2021

Koffie maar geen Tee?

Uw reactie

Naam:
Bericht: