Anja ter Harmsel lijsttrekker GroenLinks Hellendoorn

Datum: 18-11-2021

15.07 uur - De leden van GroenLinks hebben op de ALV van 17 november 2021 Anja ter Harmsel als lijsttrekker gekozen. Anja mag met een aantal jonge talenten in de komende gemeenteraadsperiode ervoor zorgen dat onze gemeente nog duurzamer, inclusiever en meer solidair wordt.

Het huidige raadslid Andy Struikenkamp staat op 2, gevolgd door Carlijn Mels, Peter Lage Venterink en het huidig burgerlid Robbin Bom. Voor de volledige lijst verwijzen wij u naar https://hellendoorn.groenlinks.nl.
 
Ambitieus verkiezingsprogramma GroenLinks Hellendoorn 2022-2026; veranderen doen we samen!
GroenLinks heeft met visie, hard werken, bestuurlijke durf en passie in de afgelopen raadsperiode gewerkt aan een duurzame samenleving, waarin iedere inwoner zichzelf mag zijn en mee kan doen. Speerpunten waren duurzaamheid, de sociale infrastructuur, positieve gezondheid en welzijn van onze (kwetsbare)inwoners. Dit zijn speerpunten die ook in het nieuwe verkiezingsprogramma prioriteit hebben. Daarnaast zal GroenLinks zich in de komende periode sterk maken voor het verbeteren van het woningaanbod voor onze eigen inwoners, een zelfbewoningsplicht voor koopwoningen, regelarme bijstand, meer biodiversiteit, het goed doorgeven van onze aarde aan onze (klein)kinderen en een prettige groene leefomgeving met eigen regie voor onze inwoners. 
 
Politiek doen we samen. GroenLinks wil ruimte voor inbreng van inwoners, ondernemers, verenigingen, organisaties en andere partijen in de samenleving om samen op te trekken voor een mooi en leefbaar Hellendoorn. Het gehele verkiezingsprogramma is te lezen op https://hellendoorn.groenlinks.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 19-11-2021

Eindelijk een partij met een goed standpunt… zelfbewoningsplicht.

Uw reactie

Naam:
Bericht: