Halloween voor jong en oud in Heksendoorn!

Datum: 21-09-2021

15.40 uur - Tweeduizend pompoenen, vrolijke vogelverschikkers en Opperheks Odelia keert terug! Families maken zich op voor de 22ste editie van Heksendoorn, het griezeligste én leukste gezinsevenement van het jaar. Met het wegvallen van de 1,5 meter en zonder testen voor toegang belooft het een mooie afsluiting van het seizoen te worden.

Al sinds 2000 vindt in oktober traditiegetrouw Heksendoorn plaats en zwaait Opperheks Odelia de scepter in het Avonturenpark. Tijdens het populaire Halloweenevenement voor families tovert Odelia Avonturenpark Hellendoorn om tot een waar Halloweenparadijs. Heksendoorn staat garant voor extra activiteiten, shows, superspannende spookhuizen, vrolijke heksen en avondopenstellingen met meer spanning.
 
Halloweensferen
Speciaal voor Heksendoorn is het complete attractiepark sfeervol aangekleed in herfstige Halloweensferen. Marketingdirecteur René Peul: ,,Natuurlijk stellen we alles in het werk om onze gasten een fantastische dag uit te bezorgen. Het programma biedt veel vernieuwingen en garandeert een unieke belevenis. We kunnen niet wachten om onze gasten te verwelkomen. Iedereen is welkom, er hoeft geen negatieve test en/of vaccinatiebewijs getoond te worden", meldt marketingdirecteur René Peul.
 
Opperheks Odelia 
Het omgetoverde park biedt ruim 30 attracties en is te bezoeken vanaf zaterdag 9 oktober. Naast heksen en hooibalen zijn er maar liefst 2.000 pompoenen te vinden in Heksendoorn. ,,Opperheks Odelia loopt rond met haar beroemde heksensoepketel en leidt haar eigen toverschool in de Discovery Club. Om een Heksendiploma te bemachtigen, voltooien kinderen allerlei opdrachten in het magische huis van Opperheks Odelia. Zodra ze deze succesvol hebben uitgevoerd, worden ze tot hulpheks benoemd en verdienen ze een felbegeerd Heksendiploma".
 
Griezelen met jonge kinderen
Tijdens Heksendoorn vinden er allerlei gave shows plaats. Zo ontmoeten de jongste gasten in Dreumesland de Vrolijke Vogelverschrikkers en presenteert Kareltje de Kok in het openluchttheater zijn gloednieuwe vertelshow, waarin hij spannende verhalen vertelt.
 
Odelia's Toverstaf
,,Voor de kinderen die het griezelen een beetje spannend vinden, hebben we Odelia's Toverstaf! Net als voorgaande jaren kunnen ze van deze magische toverstaf gebruikmaken om de griezelfiguren op afstand te houden. Het Toverstafje werkt overigens niet tijdens Screams en ook niet in de haunted houses". Odelia's Toverstaf is op diverse plekken in Heksendoorn verkrijgbaar.
 
5de editie Screams 
Op 16, 22, 23 en 30 oktober worden voor de vijfde keer de horroravonden Screams gehouden. Vier avonden lang wordt het park overgenomen door allerlei duistere figuren. Als het langzaam donker begin te worden, verschijnen er na de spectaculaire vuurwerkshow om 18.45 uur, vanaf 19:00 uur angstaanjagende griezels in het park en openen er allerlei spannende zones.
 
Bloedstollende zones
Dit jaar zijn er tijdens Screams maar liefst 2 walk throughs, 3 haunted houses en 4 scare zones en zijn de beste scare actors weer te bewonderen in de bloedstollende spookhuizen. Naast 'Death Lab' openen het 'Horror Hotel' en 'House of Witches' de deuren voor iedereen die wel van wat extra spanning houdt. ,,The Killer heeft dit jaar zijn meest gruwelijke vrienden uitgenodigd om onze gasten de stuipen op het lijf te jagen. Van hongerige zombies (The Undead) tot psychopathische clowns (The Smilers) en bloeddorstige bruidjes (The Brides)", zegt Peul enthousiast. Screams is gericht op de 12+ doelgroep.
 
Opening 
Het Avonturenpark is op de Heksendoorndagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend en tijdens Screams tot 23.00 uur ´s avonds. Met een online ticket kunnen de gasten op een eigen gekozen tijdstip Heksendoorn bezoeken en zelf bepalen tot hoe laat ze willen blijven. ,,Zo kun je dus zelf kiezen hoe eng je jouw Heksendoorn-bezoek wilt maken. Het is raadzaam om tijdig online te reserveren via de website van Avonturenpark Hellendoorn. We blijven namelijk werken met een beperkte capaciteit om de doorstroom in ons park te bevorderen".
 
De online ticketverkoop is inmiddels van start gegaan op www.avonturenpark.nl
Meer informatie over Screams: www.screams.nl
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wim schreef op 24-09-2021

Kaag Kom over vliegen

Mitis schreef op 24-09-2021

Inkoppertje die ik niet kan laten lopen. Haha idd dat is de formatie blokkeerder, ze wil alleen over links, de kiezer heeft echter gekozen voor rechts. Het democratisch besef is van de elite club D66 nogal selectief en alleen politiek correct als het uitkomt. Rob Jetten heeft het zeker heel keurig heeft gedaan het blijkt beter te lopen zonder het Kaag mens, van die mevrouw Kaag krijgen ze vast nog eens spijt. Blijft de vraag hoelang de politiek kan wegkijken van te extreem rechts, ca 20 % van de stemmers.

Han schreef op 25-09-2021

Om toch nog enigszins geloofwaardig over te komen in Den Haag, dan kunnen ze veel beter nieuwe verkiezingen uitschrijven (heb ik al eens eerder geopperd). Vandaag met Mona Keizer is het laatste beetje vertrouwen dat de mensen nog hadden in het CDA ook verdwenen. Overigens heeft Mona Keizer hier wel een ontzettend goed punt. Formeren gaat met Kaag, Rutte en Hoekstra niet meer lukken. Keihard toegeven om nieuwe verkiezingen uit te schrijven durven ze ook niet. Nederland zal nog rechtser gaan stemmen. D66 zal gehalveerd worden net als het CDA. Het helpt ook niet mee dat de klimaatplannen van klimaatpaus Timmermans zijn doorgerekend. De burger zal het ontzettend veel geld gaan kosten en er is geen winst voor het klimaat. De uitstoot zal niet afnemen. Iedereen in Nederland weet dit inmiddels, dus links zal steeds minder draagvlak krijgen. Al helemaal als die Jesse Klaver voorstellen heeft gedaan om klimaat lockdowns in te gaan voeren. Even een voorbeeld vanuit Amsterdam, door een tekort aan stroom en een infrastructuur die te wensen over laat, ligt de woningbouw stil. Altijd lachen met links.

Uw reactie

Naam:
Bericht: