Dit is de trieste aanblik van wat er over is van de Bowlingboerderij

Datum: 21-09-2021

10:03 uur - Gisteren vond de alles verwoestende brand van de Bowlingboerderij plaats. Een groot verlies, in de eerste plaats voor de eigenaren, maar ook voor de inwoners van de gemeente Hellendoorn. Dat iedereen erg betrokken is blijkt wel uit het feit dat er inmiddels een doneeractie is gestart. 

Mensen willen hun betrokkenheid tonen en de familie een hart onder de riem steken. Mocht u de behoefte hebben om ook te doneren hier de link.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Hanneke schreef op 21-09-2021

Wat een Triest gebeuren. Alles wat zo mooi draaide, wat met veel lief en leed is gerust, dat ligt voor grof vuil aan de grond. Verschrikkelijk! Ik hoop dat er weer een pracht bedrijf opgebouwd kan worden en waar de traditie in voort kan leven. Heel veel Sterkte voor alle betrokkenen en bundel het verdriet, schakel het om in kracht en blijf Sterk. Heel veel Sterkte

P Murphy schreef op 21-09-2021

Ik hoop dat alle beetjes helpt om jullie zaak weer op te bouwen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: