Inspirerend schrijversfestival in De Smidse

Datum: 07-09-2021

10.28 uur - In het weekend van 25 en 26 september a.s. organiseren Uutgeverieje ’n Boaken en ZINiN in De Smidse in Nijverdal een inspirerend en gezellig schrijversfestival. Schrijvers en dichters die een band hebben met de gemeente Hellendoorn nemen hieraan deel. Het festival is gratis toegankelijk.Twee dagen boekenmarkt

Op zaterdag- en zondagmiddag zijn er lezingen en optredens. Er is een tweedehands boekenmarkt, er zijn standjes waar schrijvers hun boeken signeren en verkopen en er worden boekpresentaties gegeven. Op zondagmiddag zal oud- profwielrenner Rob Harmeling een lezing geven over zijn boek ‘Geluk in beweging’ en zal jong Ingenium talent Emma Doldersum zorgen voor een prachtig muzikaal optreden.
 
Boekenbal ‘Books and Beers’

Op zaterdagavond is het Boekenbal ‘Books and Beers’ met muziek van Jan Niewold en zijn band ‘Dustlands’. Tijdens het Boekenbal is de prijsuitreiking van de corona-verhalenwedstrijd, wordt het maken van speciale biertjes gedemonstreerd en kan er ook geproefd worden. De avond begint om 20.00 uur. 


 
Gratis toegang 
Voor de boekenmarkt op zaterdag 25 september van 14.00  tot 18.00 uur en zondag 26 september  van 14.00 -17.00 uur geldt een vrije inloop, na coronacheck. Vol=vol!
Voor het Boekenbal ‘Books and Beers’ met muziek en heerlijke speciaal biertjes kunt u op de zaterdagavond vanaf 20.00 uur gratis toegangskaartjes reserveren op drie manieren:
- Online via de website www.zinin.com
- Telefonisch via de reserveringslijn (0548)62 44 89
- Aan de theaterkassa in de Tourist Info in Nijverdal (op de begane grond van de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal)
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: