Loop de PaasChallenge - Voor heel de familie!

Datum: 30-03-2021

 

09:14 uur - Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Inderdaad, je zit middenin het verhaal van Pasen!Deze week kun je Corona-proof meedoen met de Paaschallenge in en rond de Dorpskerk van Hellendoorn. Dit is een wandeling met je huisgenoten voor alle leeftijden. Je komt langs verschillende punten in het dorp en wordt je meegenomen in het Paasverhaal. 
 
Het is nodig om een tijdslot te reserveren en je hebt wat spullen voor onderweg nodig. Wat je precies nodig hebt en hoe je een tijdslot kunt reserveren kun je vinden op de website van de Protestantse gemeente te Hellendoorn, www.pghellendoorn.nl
 
Bij vragen kun je bellen met ds Lennart Aangeenbrug (06- 10 500 577)Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: