Jongen mishandeld, getuigen gezocht!

Datum: 28-03-2021

21:07 uur - Vanmiddag, zondag 28 maart, rond 14:30 uur werd een 17-jarige jongen uit de gemeente Hellendoorn mishandeld. Dit gebeurde op het Henri Dunantplein ter hoogte van drogisterij Die Grenze in Nijverdal. Het slachtoffer liep door de mishandeling letsel op aan zijn hoofd, gezicht en romp, ook werd de band van zijn fiets lek gestoken.

De jongen die voor deze mishandeling verantwoordelijk is, kon diezelfde middag op heterdaad worden aangehouden en is overgebracht naar Borne. De dader was in gezelschap van een andere jongen, waarmee wij graag in contact komen. Ook hebben passanten op het Henri Dunantplein of vanuit de eerder genoemde drogisterij de mishandeling gezien. Ook met deze getuigen komen wij graag in contact.
 
Kortom heeft u iets gehoord of gezien of kunt u mogelijk iets vertellen over deze mishandeling, dan horen wij dit graag! Alle informatie is welkom! Misschien bent u wel in het bezit van camerabeelden, waar wij gebruik van mogen maken.
Stuur ons een PB of bel op 0900-8844 en geef onderstaand BVH nummer door. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gerrit N. schreef op 29-03-2021

ik kwam er toevallig langs gistermiddag, weer waren het de welbekende bontkraagjes en weer hadden ze een mes bij zich? of ben ik nu een racist nu ik dit zeg?

William S. Burroughs schreef op 29-03-2021

Waarschijnlijk teveel films gezien over bendes in de grote stad. Het is net als met de bijbel jammer dat men het zo letterlijk neemt. Want wanneer men deze blaaskaakjes morgen ergens in New York, laten we zeggen The Bronx, zou droppen schijt men drie kleuren stront. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: