Nieuwe Hoofdsponsor v.v. Hulzense Boys

Datum: 26-03-2021

9.33 uur - Corona drukt een zware stempel op verenigingen in Nederland. Sportief is het een enorm gemis dat er nauwelijks gesport kan worden in teamverband. Ook voor v.v. Hulzense Boys, een club met een hechte ledenschare met rood-wit hart, wordt het samen sporten en napraten in de kantine met een drankje erbij erg gemist. Financieel staat de club er momenteel nog goed voor, mede dankzij een aantal acties die door en voor leden van de club zijn opgezet. 

 
Maar ook dankzij de trouwe sponsoren die tot nu toe op een enkele na allemaal de club blijven steunen. Daarom kan de sponsorcommissie van Hulzense Boys met trots melden dat er een nieuwe hoofdsponsor is gevonden en dat een aantal sub- en clubsponsoren recent hun contract heeft verlengd.
 
Met ingang van 2021 is H&K Technische Groothandel de nieuwe hoofdsponsor van Hulzense Boys. H&K was al sponsor van de club maar zal nu de komende 3 seizoenen het 1e, 2e en de JO19-1 sponsoren. H&K Technische Groothandel is een specialist op het gebied van kunststof leidingsystemen, duurzame systemen, ventilatiesystemen en installatiematerialen en heeft vestigingen in Zwolle en Nijverdal. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: