New Years Party met ‘Bad Habit Maluku’ bij Bunga Tandjung

Datum: 16-12-2012

Op zaterdag 12 januari 2013 organiseert de jongerenwerkgroep van Stichting Bunga Tandjung een spetterende nieuwjaarsparty waarbij de band ‘Bad Habit Maluku’ op het podium van de Molukse Stichtingsgebouw aan de Molukkenstraat 4 in Nijverdal een knallend optreden zal geven. Alsof dat nog niet genoeg is zal DJ Nadir als support act van de partij zijn. 

 

 

Met trots presenteert de jongerenwerkgroep Bunga Tandjung de band ‘Bad Habit Maluku’ want deze bekende Molukse band staat garant voor een geweldig optreden waarbij iedereen, dus jong en oud, aan zijn of haar trekken komt. De ervaren bandleden zijn van alle markten thuis waardoor de band een zeer breed repertoire speelt. Van muziek uit de 60-, 70- en 80-er jaren tot en met de huidige R&B generatie. Daarnaast komt ook de rijke historie aan Molukse nummers die de bandleden door de jaren heen heeft opgebouwd aan bod. Zog. ‘Lagu Lagu’ met ‘Impulse-invloeden’, Maleistalig, Salsa en Latin maken het luisteren en kijken naar Bad Habit Maluku een (nieuwjaars)feest voor jong en oud !   

 

De zaal is 12 januari open vanaf 20.00 uur en het feest duurt tot 01.00 uur. 

Kaarten in de voorverkoop á € 10,- zijn te bestellen bij Miguel Parera 06-53521627 en Jordi Picanussa 06-20591675. 

Kaarten aan de zaal op de avond zelf € 15,00.

 

Namens de jongerenwerkgroep van Stichting Bunga Tandjung: “Come and enjoy soulfood & drinks, funky live Music and club by DJ Nadir !”

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: