Drie verdachten aangehouden op verdenking van mensenhandel

Datum: 03-07-2012

TWENTE - Zaterdag 30 juni jl. zijn drie personen aangehouden op verdenking van mensenhandel. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten, het onderzoek is nog in volle gang.

 

Politie Twente, de afdeling Vreemdelingenpolitie en de afdeling Commerciële zeden zijn samen een onderzoek gestart naar mensenhandel in Twente. Uit dit onderzoek werd duidelijk dat een minderjarige vrouw tegen haar wil in de prostitutie werkzaamheden moest verrichten. Daarom was snel handelen gewenst en is het slachtoffer bevrijd. Drie verdachten zijn hierbij aangehouden, twee mannen uit Twente (43 en 48 jaar) en een vrouw uit een Roemenie (27 jaar). Het slachtoffer is opgevangen en hulpverlening is gestart.

Naar aanleiding van deze aanhoudingen zijn op diverse plaatsen in Twente zoekingen verricht. Omdat het onderzoek nog in volle gang is en meer aanhoudingen niet worden uitgesloten, maakt dat er geen details kunnen worden vrijgegeven.

De verdachten worden vandaag (dinsdag 3 juli) voorgeleid bij de RC in Almelo.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: