Zomaar de Cottonville BigBand!

Datum: 21-06-2012

zomaar2012Na het eerste prachtige concert van Marieke Schneemann en Bart van Oort, nu iets heel anders in de Zomaar een zomeravond concertreeks. Op 27 juni om 20.00 uur treedt de Cottonville Bigband uit Nijverdal op in de dorpskerk van Hellendoorn.

 

De Cottonville BigBand bestaat uit 19 enthousiaste muzikanten in gevarieerde leeftijd van jong tot wat ouder. De BigBand is opgericht in 2009 en staat onder de bezielende leiding van Jan Woesthuis.  Naast echte Nijverdallers is de band aangevuld met muzikanten uit de direct omliggende plaatsen.
De band heeft in korte tijd grote sprongen voorwaarts gemaakt, wat heeft geresulteerd in een samenwerking met Babette van Veen vorig jaar september in het ZININ-theater in Nijverdal.

zomaar

Voor het repertoire ligt de oorsprong op de echte BigBand / Jazz muziek uit de jaren veertig en vijftig (denk hierbij aan muziek van Glenn Miller, Benny Goodman en Count Basie), maar ook moderne werken van bijvoorbeeld Caro Emerald behoren tot het repertoire.
Het wordt swingen in de mooie oude kerk van Hellendoorn! Een kaartje inclusief progammaboekeje kost 7,50 euro (jongeren gratis).

Zet ook de volgende concerten vast in de agenda! Op 4 juli wordt er klezmer muziek ten gehore gebracht door Bobby Rootveld en Sanna van Elst in combinatie met de verhalenverteller Loek de Boer.  En op 11 juli treden de Twentzangers op samen met  Leah Rabinovish op fluit. Op www.zomaareenzomeravond.nl is het volledige programma terug te vinden.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: