Teaparty Alice in het Openluchttheater van Nijverdal

Datum: 14-06-2012

openluchttheater

Tijdens de Teaparty op 4 juli 2012 staat er voor alle basisschoolkinderen uit de gemeente Hellendoorn een prachtige, grote tafel in het openluchttheater waaraan zoveel mogelijk mensen van een grootse theevisite kunnen genieten.



theevisite-212x3001Daarnaast krijgt iedereen de gelegenheid om op verschillende manieren zélf het Wonderland van Alice te ontdekken. Alice in Wonderland is het thema deze zomer in alle openluchttheaters in Nederland.  

Van 14.30 uur tot 16.30 uur vindt er een doorlopend programma plaats dat bestaat uit o.a. de volgende onderdelen: “Dagmerrie-Nachtdroom” speurtocht, wie-is-het-snelste-konijnrace, schminkhoek, cupcakes versieren, rozen schilderen en natuurlijk samen aan tafel voor een echte teaparty.

Kortom: stap in de Wondere Wereld van Alice: het is een unieke belevenis die je waarschijnlijk nooit meer zult vergeten. Bestel hier de tickets. Een gereserveerde ticket geeft voorrang bij het maken van de overheerlijke cupcakes! www.zinintheater.nl of 0548-612729

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: