Scrum verandert ZINiN Theater in gezellige pub

Datum: 13-06-2012

scrum

Op zaterdagavond 30 juni om 20.15 uur staat de band Scrum op het podium van het ZINiN Theater. De voorstelling Night at the pub is geïnspireerd op een trip naar Schotland waar de mannen van Scrum het authentieke Schotse kroeggevoel hebben ervaren.


De heren van Scrum veranderen een bezoek aan het theater in een gezellig samenzijn én een Schotse kroeg. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website www.zinintheater.nl

Een avondje kroegduiken
De mannen van Scrum zijn eensgezind als je hen vraagt naar het mooiste plekje op aarde: een Schotse kroeg. Het genieten van de vriendschap, de drank en natuurlijk de Schotse muziek, dit gevoel willen de zes mannen niet voor zichzelf houden. Akoestische folk met een keur aan instrumenten, zoals gitaren, viool, banjo, mandoline, piano, drums en een doedelzak. Alles zal deze avond voorbij komen, bruisend van kracht en emotie. De voorstelling wordt gekenmerkt door bijzonder grootse, uitzinnige en kleine, intense momenten. 

Scrum
Scrum bestaat uit zes gedreven muzikanten met liefde voor rauwe en energieke muziek, die zij doorgaans als pure folk-punk-rock het publiek in smijten. De band staat vaak op festivals in binnen- en buitenland. Met The Dubliners en Flogging Molly als inspiratiebron heft Scrum het glas: Slainte Mhath!

Lullaby festival
Deze voorstelling is een onderdeel van het Lullaby Festival. Het Lullabyfestival wordt gehouden van 29 juni t/m 1 juli. Het Lullaby Festival is hét zomerse evenement van het oosten van het land. Shanties, Maritieke Folk en Keltische muziek zullen te horen zijn tijdens dit driedaags festival in Nijverdal. Met een Scrum-theaterkaartje kunnen bezoekers op zondag 1 juli voor slechts €5 naar het Lullabyfestival in het Openluchttheater Nijverdal.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: