Uniek, gratis openluchtconcert van het Twents Jeugd Symfonie Orkest

Datum: 13-06-2012

twents symfonieorkest

Muziekkring Hellendoorn organiseert op donderdag 21 juni van 19.30 tot 20.30 uur het afsluitende concert van het seizoen MUZIEK-ONDER-DE-TRAP, dit keer in de binnentuin van het Huis van Bestuur en Cultuur, Willem Alexanderstraat in Nijverdal.

Een bijzonder evenement, omdat dit de eerste keer is dat de binnentuin als podium voor een muziekuitvoering wordt gebruikt. Bij slecht weer nemen we de stoelen en de instrumenten (inclusief de vleugel) op en gaan we naar binnen!

Lichtklassieke muziek
Het Twents Jeugd Symfonie Orkest onder leiding van Carl Wittrock zal vanaf 19.30 uur een gevarieerd programma lichtklassieke muziek uitvoeren.
Het orkest wordt via jaarlijkse audities samengesteld uit leerlingen in de leeftijd van 12 t/m 20 jaar van De Muziekschool Twente, de Muziekschool Hengelo en particuliere muziekdocenten uit de regio.

Gratis entree
De concerten van MUZIEK-ONDER-DE-TRAP zijn altijd op koopavond (donderdag) en hebben een informeel en open karakter. Bezoekers hoeven niet de hele uitvoering van begin tot eind bij te wonen, maar kunnen in- en uitlopen, even gaan zitten of blijven staan luisteren. Het concert is van 19.30 tot 20.30 uur en is geheel gratis. Iedereen is van harte welkom!

 

twents symfonieorkest

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: