Fietsen en genieten in Hellendoorn en Drenthe

Datum: 13-06-2012

fietseninhellendoornNu het voorjaar achter ons ligt en de zomer in aantocht is komt het fiets en eet arrangement Fietsen en Genieten in Hellendoorn ook weer tevoorschijn.


In het voorjaar was er voor velen weinig aanleiding om de fiets te nemen, immers de weersomstandigheden waren vaak te slecht. Maar met de zomer in aantocht en toch een redelijke constante temperatuur willen wij u graag uitnodigen dit arrangement eens te proberen.

Restaurant De Paddestoel, Landal Greenparks,Restaurant in de Tonne en Restaurant De Kroon hebben voor het 5e achtereen volgende jaar de handen ineen geslagen dit arrangement te organiseren met zelfs al een uitbreiding in de provincie Drenthe.

Via de website www.fietsenengenieten.nl komt u op een pagina waar u kunt kiezen uit de provincie Drenthe en Overijssel. Ook kunt u via deze site uw reservering plaatsen!

Wilt u verdere informatie kunt u een van de deelnemende bedrijven bellen of mailen: 0548 654910 info@dekroonhellendoorn.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: