Creatief in en rond Haarle

Datum: 12-06-2012

creatiefhaarleOp zondag 1 juli zal voor de tweede keer het evenement “Creatief in en rond Haarle” gaan plaatsvinden. Bijna 40 plaatselijke hobbyisten en verzamelaars zullen die dag exposeren op een eigen locatie of op een groepslocatie in Haarle.


Velen zijn al weken, soms maandenlang, enthousiast bezig om deze dag tot een succes te maken. In 2009 trok dit evenement ruim 1000 bezoekers, hetgeen wel aangeeft dat er veel belangstelling is voor hetgeen Haarlenaren in hun vrije tijd doen.

creatiefhaarle2Ook een leuke daginvulling voor de vele vakantiegangers die rond deze tijd in onze mooie omgeving verblijven. Een grote verscheidenheid aan hobby’s en verzamelingen kan men verwachten: houtsnijwerk, schilderijen, glas in lood, handwerken, teveel om op te noemen. De deelnemers zullen bezoekers met open armen ontvangen en desgewenst ook uitleg geven en enkelen zullen zelfs artikelen te koop aan bieden. De totale lengte van de route door het dorp is 1½ kilometer, dus dit is prima lopend of per fiets te doen. Onderweg zal men nog kunnen genieten van muziek en diverse vermakelijkheden.

Op de groepslocaties, waar meerdere deelnemers gezamenlijk exposeren, is er gelegenheid om koffie en thee te verkrijgen. Bijzonder is dat deze keer ook de plaatselijke bibliotheek medewerking verleend, zij bieden tevens 2e hands boeken aan ter verkoop. Creatief in en rond Haarle zal ’s morgens om 10.00 uur op feestelijke wijze officieel worden geopend door de wethouder van cultuur bij de sporthal in Haarle, waar ook de route begint. Door middel van een flyer waarop de route, de deelnemers en verdere informatie staat, kunnen bezoekers genieten van de vele, vaak bijzondere hobby’s en verzamelingen. Entree bedraagt 2 euro.

Evenement: “Creatief in en rond Haarle”
Datum: 1 juli 2012
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Start: Sporthal Haarle, Bloemenweide 1.
Parkeren: Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Inhoud: Expositie van hobbyisten op eigen locatie thuis of op groepslocatie.
Doelgroep: Jong en oud.

Contact: organisatie is in handen van een 5-tal hobbyisten, aanspreekpunt is Timo Besten, Wiegersstraat 33, 7448 AK Haarle. Telefoon: 0548-595541

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: