Bustocht door Salland en rondvaart over Vecht voor senioren

Datum: 11-06-2012

de welleDe  Stichting Welzijn Ouderen Rijssen-Holten en Stichting De Welle uit Nijverdal organiseren op dinsdag 24 juli a.s. een  bustocht door Salland  met een rondvaart over de Vecht.


Er wordt een luxe touringcar gehuurd die voorzien is van airco en een lift, waardoor ook rolstoelgebruikers deel kunnen nemen. De start is om 12.00 uur in Rijssen. Via  Holten  rijdt de  bus over de Holterberg naar Nijverdal en Hellendoorn om deelnemers op te pikken.  De tocht wordt vervolgd via de Lemelerberg en Vilsteren naar Ommen. Daar ligt rondvaartboot de “Queen of Vechtvalley” klaar voor  een rondvaart van 1,5 uur over de Vecht. Aan boord worden twee kopjes koffie of thee met verse vlaai geserveerd. Ook de boot is rolstoeltoegankelijk.


Mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel dienen  zelf voor een begeleider te zorgen. Is die niet voorhanden, dan kan contact opgenomen worden met de SWORH of Stichting De Welle, die  dan samen met u naar een oplossing gaat zoeken. De deelnemers uit Rijssen  stappen ook weer als eerst uit, de bus zal tenslotte rond 18.30 uur de laatste deelnemers in Hellendoorn afzetten. De prijs bedraagt € 33,-- p.p.  incl. 2x koffie met vlaai.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15  juni bij de SWORH via telefoonnummer 0548-540102 of via Stichting De Welle, telefoon 0548- 638800. Ook senioren uit aanliggende gemeenten zijn van harte welkom.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: