Dubbel onthaal voor echtpaar Bruins

Datum: 14-05-2012

huwelijklein

Vanochtend om 10.15 uur trouwden in het Huis voor Cultuur en Bestuur Marcel Bruins en Emily Wolfkamp. Omdat Marcel Bruins deel uitmaakt van het korps Nationale Reserve wachtte hen een erehaag gevormd door zijn collega's, onderaan de trap in het Huis voor Cultuur en Bestuur.

 


De Nationale Reserve is een eenheid van de Koninklijke Landmacht waar mensen in deeltijd werken, vaak naast een fulltime baan of studie. Reservisten oefenen regelmatig voor nationale taken zoals bewaking, beveiliging en ondersteuning van de civiele autoriteiten.

Niet alleen de Natres stond paraat om het echtpaar te onthalen ook de Stichting Twentse Kinder Opvang was aanwezig met een groep kinderen. Zij stonden er speciaal voor hun juf Emily Wolfkamp. Al bellenblazend en luidkeels zingend feliciteerden ook zij het echtpaar. 

Voor meer informatie over het Korps Nationale Reserve kijk eens op http://www.defensie.nl/landmacht/eenheden/korps_nationale_reserve/

 

 

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: