YU MAN en Farm Food kondigen eerste editie FARM FOOD CANI OBSTACLE RUN aan

Datum: 16-09-2024

12.59 uur - Op vrijdagavond 5 september 2025 organiseert YU MAN in samenwerking met Farm Food Natuurlijke Hondenvoeding de allereerste editie van de FARM FOOD CANI OBSTACLE RUN in de gemeente Hellendoorn. Speciaal voor sportliefhebbers met hun trouwe viervoeters is een unieke race bedacht. Maak je klaar voor een obstacle run vol modderige poten en een onvergetelijk moment samen! 

 
Elk jaar in september vindt de YU MAN RACE OBSTACLE RUN plaats op de zaterdag en zondag. In samenwerking met Farm Food wordt hier de vrijdag aan toegevoegd en zullen zij de FARM FOOD CANI OBSTACLE RUN (3KM) organiseren.  
 
"Met YU MAN RACE hebben we de missie om Nederland in beweging te zetten en houden, met de CANI OBSTACLE RUN willen wij graag de sportieve uitdaging zijn voor hondenbezitters om een mooie uitdaging met maximale fun met hun trouwe viervoeters te ervaren", aldus organisator Bas Wispels. 
 
Wat begon als een 1 aprilgrap, wordt werkelijkheid. 
 
Eind maart kwam er vanuit YU MAN het bericht dat ze een YU MAN RACE – CANI OBSTACLE RUN zouden gaan organiseren in 2024. Hier werd door zowel deelnemers als belanghebbenden met veel enthousiasme op gereageerd. Toen op 1 april het nieuws naar buiten kwam dat het een grap was, bleek dit voor velen een echte teleurstelling te zijn. Waarbij er vele reacties kwamen, zoals: "Wat maak je ons nu?". Zo ook van Farm Food uit Nijverdal, een familiebedrijf dat één soort natuurlijke hondenvoeding voor alle honden aanbiedt. "Dat er een cani obstacle run zou plaatsvinden zorgde intern voor veel enthousiasme, helaas was het een grap. Maar daar lieten wij het niet bij. We hebben gelijk contact gezocht met Bas om naar de mogelijkheden te kijken om van de grap werkelijkheid te maken. Zo is het balletje gaan rollen", aldus Ninon Slettenhaar, marketingmedewerker Beurzen & Events bij Farm Food Natuurlijke Hondenvoeding. 
 
De lengte van de FARM FOOD CANI OBSTACLE RUN is 3KM waarbij deelnemers met hun hond door water, wind, modder en schuim zullen gaan. De organisatie is druk bezig met alle voorbereidingen.  
 
Ninon: "Naast de uitwerking van een leuke race, letten we ook zeker op of alle obstakels veilig zijn voor honden. Dat is voor Farm Food ook belangrijk. Niets voor niets is ons motto 'Honden Eerst!'. We hopen op een mooie sportieve dag met elkaar!" 
 
Meer informatie over de leukste fun run van Nederland en de ticketverkoop is binnenkort te vinden op www.yumanrace.com
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: