Laat je wegblazen door Rieu’s bioscoopconcert ‘Power of Love’ bij ZINema

Datum: 21-08-2024

14.09 uur - De ‘Koning van de Wals’ André Rieu staat klaar om je op zondag 1 september 2024 om 16.00 uur bij ZINema weg te blazen met zijn gloednieuwe bioscoopconcert ‘Power of Love’. Vanuit zijn pittoreske geboortestad Maastricht presenteert de Rieu een must-see spektakel op het witte doek. Begeleid door zijn wereldberoemde Johann Strauss Orkest en een cast van honderden medewerkers, belooft dit hét muziekevenement van deze zomer te worden.


Klassiek, musical, pop en rock
Tegen de achtergrond van het historische Vrijthof zal André je verbazen met prachtige walsen, tranentrekkende ballades en onverwachte hits. Muziek heeft nu eenmaal de kracht om te verbinden en dit is dan ook een concert voor het hele gezin. Kom naar de bios en geniet samen van het bioscoopconcert ‘Power of Love’. Vanuit zijn thuisstad Maastricht presenteert de ‘Koning van de Wals’ een mix van klassiek, musical, pop en rock. Hij wordt begeleid door zijn beroemde Johann Strauss Orkest. Het zal dan ook hét muziekevenement van deze zomer te worden van één van 's werelds meest succesvolle artiesten. Je moet het gezien hebben om het te geloven! Mis deze unieke kans niet om samen met je geliefden te genieten van de magie van André Rieu’s muziek. Beleef een avond vol liefde en muziek!

Kaarten reserveren
Je kunt kaarten reserveren voor het bioscoopconcert ‘Power of Love’ op www.zinin.com of aan de balie van de Tourist Info in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Telefonisch reserveren kan op 0548 624 489.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: