Succesvolle eerste editie Haringparty Gemeente Hellendoorn

Datum: 08-06-2024

8.55 uur - De allereerste editie van de Haringparty Gemeente Hellendoorn was een daverend succes. Meer dan 150 mensen hebben een onvergetelijke avond beleefd met heerlijk eten, drinken, entertainment en een relaxte, gezellige sfeer.

 
Het hoogtepunt van de avond was de Amerikaanse veiling. In totaal is er een indrukwekkend bedrag van €17.500 opgehaald voor de goede doelen: Mijn Droomkamer en de realisatie van speeltoestellen voor mindervaliden in het speelbos. Binnenkort op de socials is een mooie sfeerimpressie te zien gemaakt door videograaf Peter Rutgers. 
 
Heutink winnaar vaatje haring
Tijdens de veiling konden alle aanwezigen meebieden in verschillende rondes. In ‘the final round’ namen de overgebleven bieders het tegen elkaar op voor de hoofdprijs: het vaatje haring. Na een spannende bieding heeft de veilingmeester, Burgemeester Eijbersen, afgeslagen op een bedrag 
van € 4.000,-. Met dit bedrag ging Heutink er met het felbegeerde vaatje haring vandoor. 
 
Opbrengst Haringparty naar twee goede doelen
Zorgvuldig hebben de serviceclubs samen de keuze gemaakt welke goede doelen er met de opbrengst gesteund worden. Van het totaalbedrag gaat € 15.000 naar de realisatie van speeltoestellen voor mindervaliden in het speelbos. Momenteel is spelen in het speelbos niet voor alle kinderen toegankelijk. Dankzij deze bijdrage kan ervoor gezorgd worden dat alle kinderen vrijuit kunnen spelen. De resterende € 2.500 gaat naar Mijn Droomkamer. Mijn Droomkamer vindt dat elk kind een droomkamer verdient. Ze zetten zich in voor kinderen voor wie het voor de naaste omgeving op dit moment niet mogelijk is een droomkamer te realiseren.
 
Initiatief drie serviceclubs uit de regio
Voor de organisatie van dit evenement hebben de drie serviceclubs uit de regio, Lionsclub Hellendoorn, Tafelronde 175 Hellendoorn/Nijverdal en Rotary Hellendoorn-Nijverdal e.o., de handen ineengeslagen. De serviceclubs hebben allemaal een gemeenschappelijk doel: het steunen van lokale initiatieven. “Door onze krachten te bundelen hebben we een grote impact kunnen maken met het evenement. Zowel voor de goede doelen als voor het opbouwen van een groter netwerk voor alle aanwezigen”, aldus Werner Haafkes, voorzitter Haringparty.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Keessie schreef op 09-06-2024

Ik heb geen uitnodiging gehad. Dus ook geen "haering gehapt".

Uw reactie

Naam:
Bericht: