Stand-up comedynight in De Smidse

Datum: 30-04-2024

9.21 uur - Niets beter dan een avondje lekker lachen. Drie comedians en een MC, geen moeilijke onderwerpen en scherpe grappen. Op zaterdag 18 mei is De Smidse in Nijverdal een stand-up comedy café. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. In de praktijk komt het neer op een hoop slappe onzin waar hard om gelachen kan worden. De line-up voor deze avond: Bas Birker, Tom Sligting, Victor Luis van Es en Fuad Hassen.

 

Een avond ComedyTunes Comedynight staat garant voor de beste comedians van Nederland en een Master of Ceremonies (MC) die de hele show aan elkaar praat.

Bas Birker: de zaal gaat plat
Bas is vaak één van de vaste headliners op de Comedytunes Comedynight. Deze geboren Brabander wonend in Antwerpen windt elke zaal om zijn vinger. Bas heeft overal gespeeld van de kermis in Boxtel tot aan Lowlands, Rockwerchter en het Sportpaleis van Antwerpen. Het maakt ook niet uit, overal waar Bas komt gaat de zaal plat.

Tom Sligting: geboren komiek met Amsterdamse tongval
Tom was één van de eerste comedians in Nederland. Deze  geboren komiek met Amsterdamse tongval heeft heel wat vlieguren gemaakt op verschillende podia door het land. Tom heeft een meesterlijke mimiek en een zeer vlotte babbel. Elke keer is het een feestje als Tom in de line-up staat bij Comedytunes.

Victor Luis van Es: een echte verhalenverteller
Victor is een echte verhalenverteller, open, eerlijk en natuurlijk heel erg grappig. Hij heeft de uitspraak 'van zijn hart geen moordkuil maken' tot een kunst verheven. Hij gaat geen onderwerp of persoonlijke ervaring uit de weg als hij denkt dat wij daar om kunnen lachen. Hij is hier meerdere malen voor beloond in zijn carrière.

Fuad Hassen: de grappigste man van het universum
Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. 

Fuad won in 2013 de finale van de Camerettenfestival. Waar Fuad op het podium staat is het feest. Elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te wenden. De kracht van Fuad is dat zijn publiek al vrolijk wordt als ze hem zien en dan moeten de grappen nog komen. Fuad is een comedian die men niet snel vergeet.  

Een hoop onzin, slap geouwehoer en een avond hard lachen
Vaste bezoekers weten inmiddels dat ze kunnen rekenen op een hoop onzin, slap geouwehoer en een avond hard lachen. ComedyTunes is inmiddels een bewezen concept met uitverkochte clubs, zalen en bezoekers die met zere buikspieren van het lachen naar huis gaan. Kaarten zijn te reserveren via zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: